ANKARA / KEÇİÖREN - Ayvalı Şehit Salim Maraş İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün vefatının 85. yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle anıldı. Emanetinin bekçileriyiz.

Kas

Keçiören Belediyesine teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı büyük bir coşku ile kutlandı.

Tüm öğrencilerimizle deprem tatbikatını gerçekleştirdik.

Eyl

Alemlerin Efendisinin Dünyamızı şereflendirmesinin yıl dönümünü coşkuyla kutladık.

Eyl

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Haftası kapsamında  milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizin   tüm şehitlerimize  Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

Haz

Bu bir veda değil sevgili çocuklar... Sizleri, eğitim yolculuğunuza devam etmeniz için uğurladık. Biliyoruz ki her biriniz farklı yerlerde hayallerinizin peşinde koşacaksınız.

Aileleriniz ve biz öğretmenleriniz sizlerle her zaman gurur duyacağız. "İyi ve ahlaklı insan" olma önceliğimiz, milli ve manevi değerlere bağlılık ve çok çalışmak olan birinci hedefimiz değişmesin.

Bu süreçte öğrencilerimizi akademik bilgilerle donatırken, hayatı ve "iyi ve ahlaklı insan" olmayı öğreten değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimizi ve bizleri yalnız bırakmayan kıymetli velilerimize teşekkür ederim.

Sevgili çocuklar yolunuz açık  ve aydınlık olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun. Şunu unutmayın: Ayvalı Şehit Salim Maraş İmam Hatip Ortaokulu Ailesi olarak her zaman arkanızdAYIZ.

Haz

Kahramanlık destanımızın yazıldığı Çanakkale'deyiz.

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Saygılıyım" projesi kapsamında yıl boyunca

Okulumuzdaki etkinliklerde başarılı olan, örnek davranışları ile ön plana çıkan öğrencilerimizle dünyanın en büyük kara savaşlarının yaşandığı Çanakkale'yi gezdik.

Yaşadığımız Cennet Vatanımızın nasıl zorlu bir mücadele sonunda kazanıldığını öğrencilerimize yerinde görme fırsatı sunan

Çok Değerli Belediye Başkanımız Sayın Turgut Altınok'a @turgutaltinok06 ve @keciorenbelediyesi06  Keçiören Belediyemize teşekkür ederiz.

Haz

İlçemizde tüm imam hatip ortaokulları ve liselerinin bir araya geldiği "Keçiören İmam Hatip Şenlikleri" düzenlendi. Kalaba Kent Meydanı'nda biz de yerimizi aldık.okulumuz standı Büyük ilgi gördü.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun Fatsa, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Türk, Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Turgut Altınok ile il ve ilçe milli eğitim şube müdürlerimiz standımızı gezerek öğrencilerimizin çalışmalarını

incelediler ve onlarla sohbet ettiler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.